ЖАҢА ҰРПАҚҚА АРНАЛҒАН ЖАҢА ТЕХНОЛОГИЯЛАР: МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ҰЙЫМНЫҢ ЦИФРЛЫҚ БІЛІМ БЕРУ ОРТАСЫ - Койшибаева, Г.Ш.; Ким, Е.В. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақала мектепке дейінгі білім беруде цифрлық технологияларды қолданудың өзекті мәселесіне арналған. Мақалада мектеп жасына дейінгі балаларды дамыту үшін заманауи гаджеттерді, бағдарламалар мен платформаларды пайдалану мүмкіндіктері мен перспективалары қарастырылады. Авторлар цифрлық технолгияларды қолданудың артықшылықтары мен тәуекелдерін талдап, мұғалімдер мен ата–аналарға цифрлық құралдарды пайдалана отырып оқу үдерісін ұйымдастыру бойынша ұсыныстар ұсынады.
Keywords: цифрлық технологиялар; мектепке дейінгі тәрбие; білім беру ортасы; ақпараттық технологиялар; гаджеттер