Ы. АЛТЫНСАРИН ƏҢГІМЕЛЕРІН ИНТЕРАКТИВТІ ƏДІСТЕР АРҚЫЛЫ ОҚЫТУ ЖОЛДАРЫ - Жоламанова, Т.М.; Ілияс, Д.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: Əдебиет пəнін оқыту арқылы жасөспірімдерді тəрбиелеудің тиімді жолдарын, Ы.Алтынсарин əңгімелерін оқытудың тиімді амал-тəсілдерін көрсетіп, өз тəжірибемізбен бөлісу. Мақсаты: Мектеп мұғалімдеріне, болашақ педагог мамандарға Ы.Алтынсарин əңгімелерін интерактивті əдістер арқылы оқытудың əдістемесін көрсетіп, қолданылған əдістердің тиімділігін саралау.
Keywords: əңгіме жанры; əдіс тиімділігі; тəжірибе; шығармашылық; тиімді қолдану; шеберлік