МЕКТЕП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУДІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Салпина, К.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада қауіпсіз білім беру ортасын құру арқылы мектептерде оқушыларға психологиялық қолдау көрсету, зорлық-зомбылықтың болдырмау және алдын алу мәселелерінде педагог-психологтардың кәсіби құзыреттілігін дамыту мәселесі қарастырылады.
Keywords: қауіпсіз білім беру ортасы; психологиялық қолдау көрсету; жеке тұлға; әлеуметтік қызмет; тиімді жолдары; кәсіби құзыреттілік