ЖОБАЛАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ АРҚЫЛЫ БАСТАУЫШ СЫНЫП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ ТАНЫМДЫҚ БЕЛСЕНДІЛІГІН ДАМЫТУ - Қара, Ә.Б.; Дуйсекова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақаланың мазмұнында «таным», «белсенділік», «танымдық белсенділік» ұғымдары қарастырылды. Жобалау технологиясы арқылы оқушылардың танымдық белсенділігін дамыту мәселелері талданды. Сондай–ақ, оқушылардың танымдық белсенділігін дамытуда жобалау технологиясының тиімділігі айқындалды.
Keywords: таным; белсенділік; танымдық белсенділік; жоба; жобалау