СТУДЕНТТЕРДІ УНИВЕРСИТЕТТЕ ТАБЫСТЫ ОҚЫТУДЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ФАКТОРЛАРЫ - Ермекова, А.Д. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Болашақ мамандардың кәсіби құзіреттілігін және өз бетінше оқу дағдысын қалыптастырып, жан-жақты дамыған, заманауи қарқынмен бірге жүре алатындай етіп тәрбиелеуде студенттердің оқудағы табыстылығын қалыптастырудың маңызы зор. Бұл мақалада студенттерді оқытудың табыстылығына әсер ететін психологиялық факторларға талдау жасалды.
Keywords: оқытудың табыстылығын арттыру; психологиялық факторлар