БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫ РУХАНИ–АДАМГЕРШІЛІККЕ ТӘРБИЕЛЕУДЕ ҰЛТТЫҚ ПЕДАГОГИКА ЭЛЕМЕНТТЕРІН ПАЙДАЛАНУДЫҢ МАҢЫЗЫ - Минайдарова, З.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Жалпы білім беру ұйымдарында адамгершілік құндылықтарды насихаттау, білім алушылар-дың бойына сіңіре білу мәселе болып отыр. Мақалада ұлттық педагогика элементтерін химия сабақтарында пайдалана отырып, білім алушыға білім мен тәрбиені қатар беру, рухани – адамгершілік құндылықтарды дарыту маңыздылығы қарастырылады.
Keywords: жалпы білім беру мәселелері; білім мен тәрбие; ұлттық құндылықтар; рухани–адамгершілік құндылықтар; ұлттық педагогика