ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН ТУРАЛЫ АРХИВ МАТЕРИАЛДАРЫН ЗЕРТТЕУДЕГІ ҚҰНДЫЛЫҚТАРЫ - Утегенова, Б.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада Ы. Алтынсариннің өмірінің, ағартушылық және қоғамдық қызметінің жаңа беттерін ашатын кейбір мұрағат құжаттары қарастырылған.
Keywords: ағартушылық; педагогикалық идеялар; мұрағаттық құжаттар; ағартушы идеяларының құндылықтары