ПЕДАГОГТІҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ПОРТРЕТІ: КƏСІБИ ДЕНСАУЛЫҚ ТҰРҒЫСЫНАН КӨЗҚАРАС - Ахмиева, А.З. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада педагогтің кəсіби денсаулық мəселесі қарастырылады. Мақалада əртүрлі ғалымдардың кəсіби денсаулыққа қатысты анықтамалары мен пікірлері анықталған. Кəсіби денсаулықтың педагогтің кəсіби қызметінде маңызды орын алатыны негізге келтірілген.
Keywords: педагог; педагогтің денсаулығы; кəсіби денсаулық; психологиялық денсаулық; кəсіби күйреу