ХИМИЯ САБАҒЫНДА САНДЫҚ БІЛІМ БЕРУ РЕСУРСТАРЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Жумагулова, К.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі мен мақсаты: білім алушылардың қазіргіақпараттық білім ресурстарына қол жеткізу. Мақалада химия сабақтарында сандық білім беру ресурстарын химия сабағында қолданудың тиімділігі қарастырылған. Білім беру үдерісіндегі жаңа ақпараттық технологияны қолданудағы басты мәселелердің бірі танымдық іс–әрекеттерді басқару үдерісінде интерактивті орта қалыптастыру аясында оқушылардың білім алуын қамтамасыз ету.
Keywords: сандық; ресурс; ақпараттық технологиялар; әдістер жұмыс түрі; топқа бөлу