ПОДРОСТКОВАЯ ДЕПРЕССИЯ И ЕЁ ПСИХОКОРРЕКЦИЯ - Севостьянова, С.С. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада жеткіншектердің депрессиясына қатысты диагностика жəне түзету жүргізу бойынша теоретикалық жəне практикалық материал көрсетілген. Бұл материалды мектеп психологы өзінің практикалық қызметінде қолдануға болады.