ПЕДАГОГ ИМИДЖІ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ МӘДЕНИЕТТІҢ МАҢЫЗДЫ ПЕРСПЕКТИВАСЫ РЕТІНДЕ - Туребаева, К.Ж.; Сабиева, М.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада образ тұлға бейнесінің жалпылама қасиеттерінің тұтас көрінісі ретінде сипатталады. Мұғалім бейнесінің құрамдас бөліктері оның педагогикалық мәдениетін қалыптастыру контекстінде қарастырылады.
Keywords: имидж; имиджология; педагогикалық имидж; перспектива; стереотип; имидж құрамдас бөліктері; кәсіби құзыреттіліктер