АҒАРТУШЫ ЖАЙЫНДА ЖАРЫҚ КӨРГЕН ЖАҢА БАСЫЛЫМДАР - Оспанов, М.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада Ы.Алтынсарин жайында жазылған жаңа еңбектер, олардың рухани маңызы, ерекшеліктері жайында мәлімет берілген. Сонымен қатар, мақала мазмұнында бүгінгі әдебиеттерді басып шығарудағы болып жатқан ӛзгерістер айқындалады.
Keywords: саналы тәрбие; бәсекеге қабілеттілік; заманауи туындылар; экспедициялық зерттеулер; электрондық оқулық