МЕКТЕПТЕГІ МҰҒАЛІМНІҢ ҚҰЗІРЕТТІЛІГІН ҰЙЫМДАСТЫРУ ЖƏНЕ ДАМЫТУ - Игембаев, Р.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Автордың ғылыми-зерттеу мақаласында, жалпы орта білім беру мектептерінде мұғалім- дер арасында желілік кəсіби қоғамдастық ұйымдастырылған. Сонымен қатар мектептің даму жоспарын ұйымдастыру барысында, мұғалімдердің сабақ ұйымдастыруда жəне оқушылардың пəнге деген қызығушылық дағдыларын қалыптастырудағы біліктілік шеберліктерін жетілдірудегі іс-тəжірибелерін алмасудағы жұмыстары туралы баяндалады.
Keywords: Желілік қауымдастық; мектептің даму жоспары; коучинг; тəлімгер; іс-тəжірибе; əдіс-тəсіл; стратегия; ментор; көшбасшы; құзіреттілік