ТАРИХ САБАҚТАРЫНДА ФУНКЦИОНАЛДЫ САУАТТЫЛЫҚТЫ ДАМЫТУҒА АРНАЛҒАН ТАПСЫРМАЛАР - Достаева, З.З.; Рахметова, К.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада функционалдық сауаттылықтылыққа сипаттама берілді. Тарих сабақтарында оқушылардың функционалдық сауаттылығын арттыру жолдары қарастырылды. Тарих пәнінде өтілетін тақырыптардың мақсатына сәйкес оқушылардың функционалды сауаттылықтарын арттыратын тапсырмалар топтамасы көрсетілді.
Keywords: ұлттық; білім; құндылық; жаңартылған; функционалдық; сауаттылық