ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ТРЕНИНГ – БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ ТАНЫМДЫҚ ҮРДІСТЕРІНІҢ ЖЕТІЛУІ - Насрединова, А.Е.; Білісбекова, Д.Б.; Сейполинова, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Психологиялық тренингтің еңмаңызды мәселесі – өзінің жеке даралық қасиеттері арқылы тұлғаның өзін-өзі ашуына көмек береді. Ал, ол үшін ең бастапқы жағдайда адам өзін жеке тұлға ретінде қабылдап және түсінебілуге үйренуі қажет.
Keywords: Тренинг; тұлға; рефлексия; танымдық үрдіс