ҰЛТЫМЫЗДЫҢ ҰЛЫҚТЫ ҰСТАЗЫ - Сабыров, А.Р.; Қожрақова, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада ұлт ұстазы – Ыбырай Алтынсариннің ұлттық тәлім – тәрбиедегі ағартушылық рөлі мен ұлттық педагогиканы дамытудағы орны баяндалады.
Keywords: ұстаз; мектеп; оқушы; білім; тәрбие