МЕКТЕПТЕГІ ГУМАНИТАРЛЫҚ ПӘНДІ КОНЦЕПТУАЛДЫ ОҚЫТУ МЕН ҚҰНДЫЛЫҚТАР - Бексултанова, Р.К.; Карашинова, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада мектептегі гуманитарлық пәнді концептуалды оқыту мен құндылықтарды оқушы бойына сіңірудің практикалық шешімдері берілген. ХХІ ғасыр рухани даму эрасына кіруде. Жасанды интеллекті мен түрлі технологиялардың даму кезеңі. Осы кезеңде адами болмыс пен ішкі әлемді сақтап қалатын тұғыр – ол құндылықтар болып табылады.Мақала авторлары берілген тақырып бойынша тәжірибе, түйінді мәселелер және шешу жолдарымен бөліседі.
Keywords: құндылықтар; концепт; оқыту; рухани; технология