ҚАЗАҚСТАН ТАРИХЫН ҚАШЫҚТЫҚТАН ОҚЫТУ ФОРМАТЫ БОЙЫНША ТИІМДІ ҰЙЫМДАСТЫРУ - Қапан, А.Н.; Бектұрғанов, Қ.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: Бұл мақалада қазіргі жаһандану заманындағы білім беру процесінде орын алған өзгерістерге байланысты Қазақстан тарихын қашықтықтан оқытудағы басты проблемалар мен негізді тенденциялар сипатталады. Сонымен қатар қазіргі таңдағы қолданысқа ие Қазақстан тарихын оқытудың цифрлық оқу құралдары ұсынылады. Қазіргі тарихи білім берудің сұранысқа сай болуы – мақаланың басты мақсатының бірі болып есептеледі.
Keywords: цифрлық тарих; электронды формат; оқыту дизайні; технологиялық орта