ОҚЫТУДЫҢ ЗАМАНАУИ ҮЛГІЛЕРІН ОҚУШЫ БОЙЫНА ДАҒДЫ РЕТІНДЕ ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Егизбаева, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазіргі заманауи форматтар мен технологиялар білім алушылар үшін ыңғайлы, түсінікті, қолжетімді. Заман талабына сай әдістер нәтиже мен сапаның кепілі. Оқушы әлеуетін дамытуда қабілеттеріне, мұмкіндіктеріне қарап тапсырмалар қарастырылады.
Keywords: сыни ойлауды дамыту; қашықтықтан оқыту; жобалап оқыту технологиялары; Осы оқытуда ұстаздардың бағыт беріп, қолдауы; Интернет ресурстарында ақпаратты зерттеу, салыстыру