ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ САБАҚТАРЫНДА АҚПАРАТТЫҚ–КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ҚОЛДАНЫЛУЫ - Бекмухамбетова, С.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі мен мақсаты. Мақалада АКТ–ны қолдану, оқу үдерісіне пайдалану ерекшеліктері қарастырылған. Мақсаты компьютер мен ДүниежүзілікInternet желісін қолданумен байланысты оқытудың заманауи әдістері мен технологияларын интеграциялау.
Keywords: сабақ; АКТ; презентация; оқу сапасы