БИОЛОГИЯ ПӘНІНІҢ ТӘЛІМ–ТӘРБИЕ БЕРУДЕГІ РӨЛІ - Есенова, Э.Е.; Хусайнова, Ж.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада «Біртұтас тәрбие» бағдарламасын жүзеге асыруға бағытталған жұмыс жүйесін құруға арналаған әдістемелер баяндалған. Бағдарлама аясында жүзеге асырылуға тиіс тәрбие беру үдерісі сипатталған.Биология пәнінің білім алушыларға тәрбие берудегі маңыздылығы және тәрбие бағыттары айтылады.
Keywords: «Біртұтас тәрбие» бағдарламасы; оқытудың интеграциясы; оқу пәндерінің мазмұны; сынып сағаттары; сыныптан тыс жұмыстар