ЖОБА ӘДІСІ ОҚУШЫЛАРДЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ҚҰРАЛЫ РЕТІНДЕ - Ахметәлі, Ж. Ж.; Нупирова, А.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Жоба әдісі басты әдістердің бірі болып табылады, себебі оқушыға оқыту мен жеке даму субъектісі болуға мүмкіндік береді. Қазіргі қоғамға белгілі бір, әлеуметтік маңызды жетістіктерге қабілетті, нәтижеге жұмыс істей алатын, функционалды сауатты адам қажет. Мақалада автор физикадан ғылыми зерттеу жұмысын жазу кезінде жоба әдісін қолдану тәжірибесімен бөліседі.
Keywords: жоба әдісі; функционалдық сауаттылық; ғылыми жұмыс