«ҚҰҚЫҚ» ПӘНІН ОҚЫТУДАҒЫ СЫН ТҰРҒЫСЫНАН ОЙЛАУ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ - Мирамова, Ж.Ж.; Анасова, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Берілген мақаланың өзектілігі қазіргі кезеңде жастарға құқықтық білім берудің маңызы өте зор болып отыр. Бүгінгі мектеп оқушысы ертеңгі қоғамымыздың заңды жалғастырушысы. Олай болса олардың сауаты да саналы азамат ретінде қалыптастырудың құқықтық тәрбие нәрін берудің қаншалықты маңызды екендігі де түсінікті. Мақсаты: Оқушылардың құқықтық білімдерін тереңдету, Заң алдындағы жауапкершілікті арттыру, ұйымшылдық пен тәртіптіліктің тиімді жолдарын таба білуге баулу, саяси сауаттылыққа баулу.
Keywords: құқықтық тәрбие; модульдік және жүйелік инновациялар; құқықтық білім