БІЛІМНІҢ КЕЛЕШЕГІ ЖƏНЕ XXI ҒАСЫР ДАҒДЫЛАРЫН ДАМЫТУ, ЕЛ БОЛАШЫҒЫ - Ермағамбетова, Ұлдықыз Төлегенқызы (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Мақалада, білім берудегі цифрлы технологияларды жəне IT саласын дамытудың пайдасы жəне жолдары жазылған. Актуальность. Цель.В статье изложены преимущества и пути развития цифровых технологий и информационных технологий в образовании. Relevance. Goal. Thearticle outlines the benefits and ways of developing digital technologies and information technologies in education.
Keywords: цифрлық; желілік; криптография; робот; цифровая; сеть; криптография; STEM; network; cryptography; robot