ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН ШЫҒАРМАЛАРЫН VARK СТИЛІ НЕГІЗІНДЕ ОҚЫТУ - Ермаганбетова, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада Ыбырай Алтынсарин шығармаларын оқытуда қолданылатын жаңаша оқу стилі VARK моделі негізінде оқыту қарастырылған. Шетелдік ғалымдардың зерттеулері негізінде көркем шығарманы оқытудың тиімді тəсілі ұсынылды. VARK стилі негізінде оқыту оқушылардың қабілеттері мен қызығушылығына бағытталады.
Keywords: Ыбырай Алтынсарин; көркем шығарма; VARK стилі; психология