МЕКТЕП ЖАСЫНДАҒЫ ЖАСӨСПІРІМДЕР АРАСЫНДАҒЫ ВОЛЕЙБОЛ СПОРТТЫҚ ОЙЫНЫН ҰЙЫМДАСТЫРУДАҒЫ НЕГІЗГІ МӘСЕЛЕЛЕР - Абдуллин, А.А.; Омарова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Өзектілігі және мақсаты. Мақалада жасөспірімдердің волейболын үйретуде типтік проблемалар мен оларды жою тәсілдері қарастырылған, сонымен қатар осы ойынның оқу процесінің мазмұны қысқаша сипатталған. Ойын барысында маңызды медициналық-педагогикалық проблемалардың шешу жолдары мен командалық ойындардың ережелі келтірілген.
Keywords: волейбол; спорттық ойын; ойын мәселелері; жасөспірімдер