ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУ – ҚОҒАМДА АДАМНЫҢ ӘЛЕУМЕТТЕНУІНІҢ НЕГІЗІ - Бутагарина, А.И.; Ибраева, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ерекше білімді қажет ететін балаларды оқыту мен тәрбиелеуде, оның қажеттілігі мен танымдық белсенділіктері және ерекше білімді қажет ететін балалардың білім алу жүйесін жетілдірудің басты бағыттары,оқытуды жүзеге асыруғa және нәтижеге қол жеткізуге көмектесетін технологиялар туралы қарастырылады.
Keywords: білім; технологиялар; оқыту; тәрбиелеу; мүмкіндіктері шектеулі балалар; тәрбиелілік