ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРНЫНДА ЖАҢА ТҰРПАТТЫ МҰҒАЛІМДІ ДАЯРЛАУДА ҰЛТТЫҚ САНАНЫ ДАМЫТУДЫҢ МАҢЫЗЫ - Айдыналиева, Н.А. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Берілген мақалада жоғары оқу орнында жаңа тұрпатты мұғалімді даярлауда ұлттық сананы дамытудың маңызы қарастырылады. Сонымен қатар, жаңа тұрпатты мұғалім қазіргі инновациялық технологияны игерумен қатар, ұлттық сананы дамыту арқылы рухани жаңғырудың өзектілігі ұсынылады.