ҚАЗІРГІ БІЛІМ БЕРУ ҮРДІСІНДЕ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР МЕН ОҚЫТУДЫҢ БЕЛСЕНДІ ӘДІСТЕРІН ТИІМДІ ҚОЛДАНУ - Ахметжанова, А.Ғ.; Жаланова, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі. Мақсаты. Мақалада инновациялық технологиялар менәдістерді қолдану, оқу үдерісіне пайдалану ерекшеліктері қарастырылған. Қазіргі таңда оқу үдерісіне жаппай енгізіліп жатқан инновациялық технологиялар бастымәселелердің бірі. Жаңа әдістәсілдерді мән–мағыналарына, ерекшеліктеріне қарай таңдап қолдану.
Keywords: оқушы; болашақ; әдістер; шығармашылық