ҚЫЛМЫСТЫҚ ЗАҢНЫҢ ҚҰРУ ҚАҒИДАЛАРЫ - Бекбулатов, М.С.; Турлубеков, Б.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада қылмыстық-құқықтық нормаларды құру қағидалары туралы өте полемикалық мəселе зерттеледі, қылмыстық-құқықтық нормаларды құру қағидаларын жіктеудің қолданыстағы критерийлері қарастырылады, сонымен қатар олардың тұтастай алғанда заңнамалық техниканың негізгі қағидаларымен байланысы ашылады. Автор қылмыстық заңның құрамының толықтығы, тыйымның жеткіліктілігі жəне заңның жетілмегендігі сияқты маңызды қағидаларын талдайды.