БІЛІМ БЕРУ ҮРДІСІНДЕГІ ПЕДАГОГ ҚЫЗМЕТІНІҢ ТРАНСФОРМАЦИЯСЫ: ҚИЫНДЫҚТАР, ШЫНДЫҚТАР, ПЕРСПЕКТИВАЛАР - Катешова, Н.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада білім беру үрдісіндегі педагог қызметкерлерінің әр бір кезеңде кездесетін қиындықтары, шындықтары мен перспективаларыжәне осы көрсеткіштерді оқу үрдісінде нәтижелі құрал ретінде пайдалана білу мүмкіндіктері баяндалған. Оқу іс-әрекетінің түрлері және оларды оқыту процесінде қолдануға байланысты әдістемелік ұсыныстар беріледі.
Keywords: мұғалімнің рөлі мен қызметі; жаңа талаптар; мұғалімдердің диагностикасы