ЕҢБЕККЕ БАУЛУ ТАҚЫРЫБЫНДАҒЫ ҚАЗАҚ, ОРЫС ЖƏНЕ АҒЫЛШЫН МАҚАЛ-МƏТЕЛДЕРІН САЛЫСТЫРУ - Хасенова, Ə.; Досова, А.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада қазақ, орыс жəне ағылшын тілдерінің мақал-мəтелдеріндегі «еңбек» концептісі қарастырылады. Қазақ, орыс жəне ағылшын мақал-мəтелдерін зерттеу арқылы біз тілдері оқытылатын елдердің мəдениетімен ғана емес, сонымен қатар сол елдер өкілдерінің психологиясымен жəне дүниетанымымен танысуға мүмкіндік аламыз.