NETEMUL ЭМУЛЯТОРЫНЫҢ КЕҢЕЙТІЛГЕН МҮМКІНДІКТЕРІН ҚОЛДАНУ АРҚЫЛЫ МЕКТЕПТІҢ ОҚУ ПРОЦЕСІНЕ КОМПЬЮТЕРЛІК ЖЕЛІЛЕРДІ ЕНГІЗУ ӨЗЕКТІЛІГІ - Ерсултанова, З.С.; Уразова, Э.К. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Мақалада виртуалды компьютерлік желіні құрастыруға арналған NetEmul эмуляторы қарастырылған. Берілген эмуляторда тəжірибелік жұмыстар жасау мысалдары негізінде, мектеп бағдарламасында үйренуге қажетті компьютерлік желілердің құрылу қағидалары сипатталады.
Keywords: желілер; NetEmul; топология; IP-адресация; MAC-мекенжай