ЖАРАТЫЛЫСТАНУ БАҒЫТЫНДАҒЫ ПӘНДЕРІН ИНТЕГРАЦИЯЛАУДА ЖАРАТЫЛЫСТАНУ САУАТТЫЛЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Бушенеева, К.Б.; Сагадиева, К.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада авторлар физика мен биологияны, география мен химияны, жаратылыстану пәнімен интеграциялау барысында жаратылыстану сауаттылығын қалыптастыру мүмкіндігін зерттейді.
Keywords: интеграция; жаратылыстану сауаттылығы; физика; биология; география; химия