КƏСІПОРЫНЫҢ БƏСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН АРТЫРУ ЖОЛДАРЫ - Самидосов, А.Е.; Жазыкбаева, Г.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақала кəсіпорындардың бəсекеге қабілеттілігі мəселелеріне арналған. Автор кəсіпорынның бəсекеге қабілеттілігінің негізгі элементтерін қарастырып, экономика дамуының қазіргі кезеңінде компанияның бəсекеге қабілеттілігін арттыру шараларын ұсынды. Нарықта бəсекеге қабілетті кəсіпорын болу үшін өнім осы эпизодта тұтынушы үшін қажет жəне ең жақсы сапаның арқасында ұқсас өнімдермен салыстырғанда тартымды болуы керек.