ӨМІРЗАҚ СҰЛТАНҒАЗИН АТЫНДАҒЫ ҚОСТАНАЙ МЕМЛЕКЕТТІК ПЕДАГОГИКАЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ АҚПАРАТТЫҚ КІТАПХАНА ОРТАЛЫҒЫ - Куанышбаев, Т.М.; Мусагали, А.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Мақалада кітапхананың құрылған жылынан бастап кітапхана ісі мамандарының кәсіби ерекшеліктері ғылыми тұрғыда қарастырылған. Кітапхана туралы түсінік терең мәнді, қажеттілігі жоғары болуына көңіл бөлінуі тиіс. Бүгінгі кітапханалар осы заманғы ақпараттық жаңа технологиялармен қарқынды дамуда.
Keywords: университет; кітапхана; КАБИС; студент; ақпараттық кітапхана