БЕЙНЕЛЕУ ӨНЕРІ МҰҒАЛІМДЕРІН ДАЯРЛАУ - Ордашева, М.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада бейнелеу өнері мұғалімдерін даярлау мəселелері кутелірген. Болашақ бейнелеу өнері мұғалімдерінің кəсіби-эстетикалық дайындығы негіздерінің бірі деп қарастырылған. Бұл мəселе бойынша бұл мақалада диссертациялар талдау жасалған.
Keywords: Кəсіби жəне эстетикалық дайындық; Бейнелеу өнері мұғалімі; Дайындық