ЕРКІН БАҒДАРЛАМАЛЫҚ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУГЕ КӨШУДІҢ АРТЫҚШЫЛЫҚТАРЫ МЕН КЕМШІЛІКТЕРІ - Сабыржан, Т.; Жикеев, А.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Мақалада еркін бағдарламалық қамтамасыз етуге көшу ұғымы мен мәселесі қарастырылады, еркін бағдарламалық қамтамасыз етуді енгізу мен пайдаланудың әлеуетті артықшылықтары талданды. Сонымен қатар, еркін бағдарламалық қамтамасыз етудің проблемалары мен кемшіліктері.
Keywords: еркін бағдарламалық қамтамасыз ету; проприетарлық бағдарламалық қамтамасыз ету; әзірлеу; енгізу