ЖОБАЛАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ АРҚЫЛЫ БАСТАУЫШ СЫНЫП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ ТАНЫМДЫҚ БЕЛСЕНДІЛІГІН ДАМЫТУ - Қара, Ә.Б.; Дуйсекова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақаланың мазмұнында «таным», «белсенділік», «танымдық белсенділік» ұғымдары қарастырылды. Жобалау технологиясы арқылы оқушылардың танымдық белсенділігін дамыту мәселелері талданды. Сондай-ақ, оқушылардың танымдық белсенділігін дамытуда жобалау технологиясының тиімділігі айқындалды.
Keywords: таным; белсенділік; танымдық белсенділік; жоба; жобалау