ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КОМПЬЮТЕРНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В УЧЕБНОМ ПРОЦЕССЕ ВУЗА - Шевченко, Г.В.; Бекмурзина, Ж.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақала ЖОО-ның білім беру үрдісінде компьютерлік технологияны қолдану мəселелеріне арналған. Ғылыми-педагогикалық əдебиеттерді талдау негізінде электрондық оқу құралдарының ерекшеліктері, оның құрылымының, сонымен қатар оқу үрдісін компьютерлік технологияны қолдану арқылы ұйымдастырудың тиімділігі айқындалады.