КОМАНДАЛЫҚ ЖҰМЫС ПЕДАГОГТЫҢ ЗЕРТТЕУ ДАҒДЫСЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ШАРТЫ РЕТІНДЕ - Сагадиева, К.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақаланың өзектілігі педагог стандартының қызметтерінің бірі зерттеуші дағдысы бойынша мəселелер қарастырылады. Мақсаты: зерттеу дағдысын командалық жұмыста қалыптастыру жолдарын ұсыну. Мақалада «зерттеу дағдысы» ұғымына анықтама беріледі, командалық жұмыс негізінде педагогтарда зерттеу дағдысын қалыптастырудың алғышарттары ұсынылады. Командалық жұмыс термин таңдауына негіздеме берілген.
Keywords: педагогтың зерттеу дағдысы; команда; командалық жұмыс; топтық жұмыс; ғылыми шығармаластық