МЕКТЕП ЖАСЫНА ДЕЙІНГІ БАЛАЛАРДЫҢ ТІЛІН ДАМЫТУ ӘДІСТЕМЕСІ - Бисембаева, Ж.К. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Оқу құралының мазмұны «Мектепке дейінгі оқыту мен тәрбиелеу» курсының бағдарламасына сәйкес келеді. Курстың негізгі бөлімдерінің мазмұны сызба мен кестелерде көрсетілген, бұл курстың негізгі мәселелерін бейнелейді және оны оқуға негізгі көрсеткіштер болып табылады. Оқу-әдістемелік құралы 5В010100 «Мектепке дейінгі оқыту мен тәрбиелеу» мамандықтарында оқитын студенттерге арналған.