ТӘРБИЕ МЕН БІЛІМДІ ҰШТАСТЫРУДАҒЫ ИННОВАЦИЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Ерекин, А.М.; Хамзина, К.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада тәрбие мен білімді ұштастырудағы инновациялық технологиялар арқылы мұғалімдер мен тәрбиешілердің кәсіби бағыттылығын жетілдіру жолдары қарастырылған. Мұғалімнің кәсіби дамуын, оның инновациялық, педагогикалық шеберлігін арттырудың маңыздылығы ашылады.
Keywords: тәрбие; білім; инновация; технология; педагогикалық шеберлік