ДЕБАТ ТЕХНОЛОГИЯСЫ АРҚЫЛЫ ТҰЛҒАНЫҢ КӨШБАСШЫЛЫҚ ҚАБІЛЕТТЕРІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ЖОЛДАРЫ - Калиев, Дастан Дүйсенұлы; Мешітхан, Ақжол Ахытұлы (My University, 2018)
Аннотация Бұл мақалада қазіргі білім беру жүйесіндегі өзгерістер туралы мəселелер қарастырылды. Тұлғаны қалыптастыру үшін дебат технологиясының қолдану жолдары берілген. Аннотация В этой статье обсуждаются вопросы изменения существующей системы образования. Как использовать дебатную технологию для формирования личностей. Аbstract This article discusses how to change the existing education system. How to use debate technology to form personalities
Keywords: білім беру жүйесі; жаңғыру; өзгерістер; жаңашылдыцқ; технологиялары; ғылыми-əдіснамалық бағыт; стратегия образования; изменения и преобразования в образовательной системе; инновации в высшей школе,; принципы образования; education strategy; changes and transformations in the educational system; innovations in higher education; principles of education