ҚАШЫҚТЫҚТАН ОҚЫТУДА АРАЛАС ТЕХНОЛОГИЯЛАР МОДЕЛІН ҚОЛДАНУ - Аканбаев, Б.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2020)
Бұл мақалада қашықтықтан оқытуда туындайтын мəселелер мен аралас технологиялар моделін қолдану мүмкіндіктері қарастырылған. Зерттелуші студенттік топтардың талдау, жинақтау жəне бағалау дағдыларын дамытуда осы оқыту моделінің тиімділігін тексеру үшін қажетті ақпараттар жиналып, талданды. Веб-автономды оқыту баллдарының корреляция коэффициенті жəне тапсырмалардың объективті баллдарын есептеу тəсілдері қорытындыланды.
Keywords: веб-автономды оқыту; аударылған сынып; аралас оқыту