ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР НЕГІЗІНДЕ ТҰЛҒАҒА БІЛІМ МЕН ТӘРБИЕ БЕРУ - Қараулова, Қ.М.; Нұрахметова, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада рухани–адамгершілік дамудың негізі болып табылатынұлттық құндылықтар жайында айтылған.Өскелең ұрпақ бойына ерлік пен отансүйгіштік рухты сіңіру – өзекті мәселелердің бірі. Жеке тұлғаны тәрбиелеу және әлеуметтендіру басты ұлттық құндылықтар болып табылады.
Keywords: ұлттық құндылық; рухани байлық; мектеп; білім; тәрбие; адамгершілік