БІЛІМ БЕРУ ПРАКТИКАСЫНДАҒЫ АҚПАРАТТЫҚ – КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР: ИННОВАЦИЯЛАР МЕН ТӘЖІРИБЕ - Есенгалиева, Ж.Ж.; Хасанова, К.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Ақпараттық – коммуникациялық технологиялар мұғалімдерге оқу – тәрбие үдерісінде инновациялық идеяларын жүзеге асыруға бағытталған жаңа мүмкіндіктер. Дұрыс ұйымдастырылған біліммен сусындатады, сонымен қатар шығармашылық, интеллектуалдық қабілеттерін дамытуға мүмкіндік беріп отыр. Сабақта ақпараттық технологияларды қолдану сабақтағы оқушылардың интеллектуалдық енжарлығын жеңуге мүмкіндік беріп отыр, мұғалімнің оқу–тәрбие қызметінің тиімділігін арттыруға мүмкіндік берді.
Keywords: технологиялар; тиімділігі; мүмкіндіктер; қабілеттер