АҚПАРАТТЫҚ–КОММУНИКАТИВТІК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ОҚУ ЖҮЙЕСІНДЕ ТИІМДІ ПАЙДАЛАНУ - Жусупова, Н.Е.; Ишманова, М.Ж.; Брянова, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бүгінгі таңдамұғалімдер ақпараттық–коммуникативтік технологияларды тиімді пайдаланады. Мұғалімнің басты мақсаты – өскелең ұрпақтың терең білім алып, әрбір оқушының өзін–өзі дамытуына, шығармашылықпен жұмыс істеуге ынталандыру. Ақпараттық технологиялар арқылы жалпы оқыту үрдісінің функциялары оқыту, тәрбиелеу, дамыту және шығармашылық қабілеттерін дамытумен айқындалады.
Keywords: қпараттық–коммуникативтік; технология; инновация