ƏЗІЛХАН НҰРШАЙЫҚОВТЫҢ «МАХАББАТ, ҚЫЗЫҚ МОЛ ЖЫЛДАР» РОМАНЫНДАҒЫ АНТОНИМДЕРДІҢ ҚОЛДАНЫС ЕРЕКШЕЛІГІ - Есіркепова, К.Қ.; Кенжебай, Л.А.; Бекетаева, А.А.; Миранбек, Д.Д. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада антонимдердің шығу төркіні, түрлері зерттеуші ғалымдардың айтып кеткен ой-пікірлері жайлы сөз қозғалады. Сондай-ақ Əзілхан Нұршайықовтың «Махаббат, қызық мол жылдар» романындағы антонимдердің стильдік қызметі талдауға түседі.
Keywords: антоним; зат есімге тəн антонимдер; керағар; стиль; мағына