МЕКТЕП – ДАРЫНДЫЛЫҚТЫҢ ҚАЙНАР КӨЗІ - Досова, Г.М.; Аблайханова, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Дарындылық – адамның өз бейімділігі арқылы, шығармашылықпен жұмыс істеу арқылы қалыптасатын қасиет. Баланың дарындылығын анықтаудың негізі мектепте басталады.
Keywords: дарындылық; дарынды бала; дарындылық сферасы; шығармашылық; олимпиада; ақыл–ой; интеллектуалдық тапсырмалар; тұлғаны зерттеу; дамыту